Pages

Tuesday, February 13, 2001

Släpp pennan!

Vi satt i natten och gödde oss på tomma glasstrutar. Kan man tänka sig så löst allting sitter, så regellöst. Inget bestämmer att jag inte skulle kunna springa ut på gatan naken, och ingenting säger att jag skulle behöva ha några motiv. Såå löst är det, så flygande. Vi gör som vi vill.

Ska jag ta det från början så var vi i en kyrka. J spelade orgel och jag spelade piano och dansade i gången mellan de vita bänkarna. Vi satt i en hög och såg på film.
Och hyrde sen American Psycho i en helt annan stad. Högen av människor.
    Jag fryste in en ring i en isbit formad som ett hjärta. Jag tuggade ut den. Vi såg en skräckfilm.
Jävlar vad film. Allt är relativt.
...Tillägg? Pålägg, avlägg slägg, slagg slem. L ritar med slipsen bakochfram. Det är hon och jag kvar. Sjöng mig igenom The holy bible (albumet). Jag fastnar i det. jag står inte ut att höra det om jag inte kan få fastna i det. Det är inte att lyssna, där är nått att göra. Levande kultur.
    Sjungit mer. Spelat med gitarr. Falsettröskel. De påstår att jag alltid går omkring och gör massa konstiga ljud.
    Jag köpte rosa plastblommor med tillhörande fastsatt svan som liksom nästan hade blommorna växande upp ur ryggen. The flowers in my face all die behind my back, eller vad det var jag skrev när jag ganska ofta skrev på engelska. Vilket betyder falsk lycka. Uttjatat? Nej, men alla verkar vilja påstå att de egentligen aldrig ler på riktigt.
..... OK..... to be continued... hoppas jag.
    Jävla helvetes antimjölk och dålig koll. Cykelväder med inslag av nått som påminner om Kvillsfors och solen, sommarångesten, psykobabbel, psykofarmaka och såpoprebitchtalkshows. Jag ser dig i spegeln, jag hör träden skrika bakom stängda fönster.
Ska man kolla framhävandet av den nakna världen under förgiftad vaniljglass. Helvetet finns runt hörnet, det surrar runt, jag såg en fluga på tegelväggen och var tvungen att skrika det utifrån balkongen in i lägenheten, så jävla hemskt på nått sätt... Ja. Finns det nått du inte förundras över så beundrar jag dig. Finns det något du verkligen ser fram  emot så avundas jag dig.
    Men alla jordgubbar är inte röda och alla fåglar kan råka skita dig på axeln mansikka turbokymkimälle spikmatta järnvägsmaskin, maggots och blodförgiftning. SLÄPP PENNAN! Blommigt tyg och svartrosa halsduk. fin? kassettradio och himla stöket som väntar i... SLÄPP PENNAN polkagrisar vita bönor, nej! suggodis, gröna och andra små klappar som passar när barnen är små... släpp.... pennan............släpp....

No comments:

Post a Comment